Wat hebben wij je te bieden

Berg BHV is gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van BHV-organisaties. Onze kracht is, dat wij bij u op locatie de cursisten kunnen opleiden met als voordeel dat personeel minder hoeft te reizen en worden getraind op datgene wat zich werkelijk binnen het bedrijf kan voordoen.
Wij bieden een breed programma aan cursussen en kunnen voor elke branche de benodigde opleidingen verzorgen. Hierbij hanteren wij altijd het ‘zorg op maat’ principe. Door ons unieke concept en het stellen van hoge kwaliteitseisen zijn wij in staat om u een uitstekend product te bieden tegen een nog altijd concurrerende prijs.

Om uw BHV-organisatie te leren omgaan met calamiteiten verzorgen wij naast onze cursussen ook ontruimingsoefeningen.

BHV’ers leren op de juiste manier in actie te komen in geval van calamiteiten. Na een ontruimingsoefening volgt altijd een mondelinge evaluatie met de betrokkenen en een schriftelijke evaluatie voor het Hoofd BHV en/of directie.

Een paar woorden over ons

Berg BHV werd in 2001 opgericht door Luut van den Berg
die tot dan toe werkzaam was in een andere branche.

De afgelopen twintig jaar heeft Berg BHV al bij menig bedrijf uiteenlopende opleidingen en herhaalcursussen mogen verzorgen. In 2011 geleden voegde ook Luut’s zoon Sake zich bij de onderneming. De drive om mensen te willen helpen, werd hem met de paplepel ingegoten.

‘In mijn jeugd heb ik net als mijn vader bij de reddingsbrigade gezeten. Daar heb je uiteraard vaak met ongevallen te maken waarin je mensen uit gevaarlijke situaties moet redden. Ik haal er veel voldoening uit wanneer ik voor de klas sta en mensen op een interessante manier, nuttige dingen kan bijbrengen. Dat heeft mij doen besluiten om het bedrijf van mijn vader voort te zetten.’

"Berg BHV verzorgt trainingen op het gebied van Bedrijfshulpverlening , EHBO en AED en richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt."